OVER ONS


Al ruim 60 jaar zijn wij een begrip in Roosendaal en omstreken in verkoop, verhuur, onderhoud en reparatie van Landbouw- Bos- Tuin- en Park- machines en onderdelen. Door onze jarenlange ervaring kunt u er zeker van zijn dat wij u kunnen voorzien van een goed en betrouwbaar aankoopadvies.

In het goed uitgeruste magazijn en showroom met shop zijn onderdelen van de vaste merken altijd op voorraad.

Onze locatie biedt gratis parkeergelegenheid en onder het genot van een bakje koffie of thee kunt u ons ruime assortiment machines uit voorraad bekijken.

Met onze service vloot kunnen wij aan u service op locatie verrichten of dit nu gaat om het ophalen van uw machines of het onderhouden en repareren op locatie.

Onze professionele medewerkers ontvangen u graag bij ons in de showroom, Wij zijn ervan overtuigd dat wij altijd de beste oplossing hebben voor uw probleem. Tevens geven wij bij elke machine de juiste instructies met betrekking tot uw veiligheid, werktechniek en onderhoud.

Onze missie is om u zo veel mogelijk te ontzorgen over uw machines voor uw werkzaamheden in landbouw, tuin en park. De machines en onze service moeten aansluiten bij de wens van onze klant met de nadruk op productiviteit, kwaliteit en gebruiksgemak.

De focus ligt op een compleet assortiment met kwalitatief hoogwaardige machines en nevenproducten, probleemoplossende ontwikkelingen & innovaties en specifieke klantgerichte service en contracten