Tuin & Park

′Al meer dan 50 jaar lang geven wij goed en betrouwbaar advies aan partriculier als professional′

KERSTENS VOETEN DEUTZ TRACTOR ISEKI FRONTMAAIER OPVANG HUSQVARNA ZITMAAIER STIGA DUWMAAIER MECLEAN HOGEDRUKSPUIT TUINGEREEDSCHAP BLADBLAZER HEGGENSCHAAR KETTINGZAAG ROBOTMAAIER AUTOMOWER

Tuin & Park

 

Al ruim 60 jaar zijn wij een begrip in Roosendaal en omstreken in verkoop, verhuur, onderhoud en reparatie van bos- tuin- en park- machines en onderdelen. Door onze jarenlange ervaring kunt u er zeker van zijn dat wij u kunnen voorzien van een goed en betrouwbaar aankoopadvies.

Zo vindt u bij ons tuinmachines en tuingereedschap voor zowel professioneel als particulier gebruik  van grote merken als Husqvarna, Iseki, Stiga, Meclean, Eliet, McCulloch, Gardena, etc.

Wij zijn al bijna 15 jaar de officiële  Husqvarna specialist van West-Brabant. Door ons uitgebreide assortiment tuinmateriaal, grasmaaiers, robotmaaiers bosbouw, outdoor, tuingereedschap,  werkkleding, werkschoenen & klimmaterialen zijn wij al jaren een begrip bij zowel de professionele als particuliere gebruikers.

Wij zijn expert in de aanleg, onderhoud en reparatie van robotmaaiers. Zelfs bij zeer ingewikkelde en complexe grasvelden in tuinen is het mogelijk om uw u volledig te ontzorgen bij het maaien van uw gras.

Voor verkoop, onderhoud en reparatie van al uw bos -, tuin- en park- machines bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Naast de vele machines leveren wij ook alle accessoires op het gebied van bosbouw en tuin- en parkonderhoud.

Onze professionele medewerkers ontvangen u graag bij ons in de showroom, Wij zijn ervan overtuigd dat wij altijd de beste oplossing hebben voor uw probleem. Tevens geven wij bij elke machine de juiste instructies met betrekking tot uw veiligheid, werktechniek en onderhoud.

 

Wij verwelkomen u graag in ons bedrijf. De koffie staat klaar!

 

U kunt uw volledige machinepark officieel  laten keuren door Kerstens Voeten  op locatie of in onze werkplaats. VA-Keur is de  landelijke periodieke veiligheidskeuring voor arbeidsmiddelen. Het grote voordeel als u uw machines laat keuren door Kerstens Voeten:

  • Eén keurmerk voor al uw arbeidsmiddelen
  • Een completere keuring
  • Gedigitaliseerde en inzichtelijke rapportage

VA-Keur is ISO 27001 gecertificeerd. U weet dus zeker dat we de informatie

over uw gekeurde arbeidsmiddelen vertrouwelijk behandelen en opslaan.

veiligheid